VISKAS LABAI PAPRASTA – TIK KITOKS MĄSTYMAS

Berniukams, jau nuo pačios vaikystės yra kalama į galvą, kad reikia padėti mergaitėms. Tokiu būdu, jau nuo pačios vaikystės berniukai stengiasi, visais būdais, išspręsti jam patikusios mergaitės problemas tam, kad kaip nors jai patiktų. Jis galvoja, kad jeigu jis išgelbės mergaitę nuo „kančių“, jis jos akyse taps herojumi ir tada mergaitė jam atiduos visą save.

Tačiau, pasirodo, kad visa tai niekam nėra reikalinga. Nei jam pačiam, nei tai mergaitei. Kodėl taip yra? Štai čia į pagalba ir ateina ezoterinės filosofijos supratimas. Pasirodo, kad viskas yra labai paprasta. Pas mus, tiek pas vyrą, tiek pas moterį, mąstymai yra gana labai skirtingi.

Vyrai, patys mėgsta ir patys bando spręsti visas savo problemas savarankiškai ir tyliai, o jas garsiai paskelbia tiktai tada, kada jau patys nesugeba rasti išeities ir tai po gana ilgo laiko galvojimo. Vyras, atsiradęs tam tikrame konkrečiame akligatvyje, beveik visada eina tiktai pas savo draugus ir prašo jų pagalbos. Būtent, jie prašo pagalbos, o ne ieško patarimo. Įsidėmėkite tai. Tokiose situacijose, jam reikalinga tiktai pridėta gero draugo ranka, nes jau visus galimus ir negalimus, įmanomus ir neįmanomus tos problemos sprendimus jis jau seniai pats apgalvojo ir suprato, kad jis iš tos „duobės“, be kito žmogaus pagalbos, jau pats tikrai neišlips.

Pas moteris, viskas atvirkščiai. Netgi pačias mažiausias ir paprasčiausias problemas ji bando aptarti savo draugių būryje, arba viską aptarti tiktai su savo pačia geriausia drauge ir ji tai daro, ne tam, kad jos visos susijungtų į vieną bendrą transformerį ir tokiu būdu išspręstų tas problemas. Ne. Moteriai reikalingas klausytojas. Moterys yra labai emocingos ir kada joms reikia surasti kokį nors loginį sprendimą – išėjimą iš susidariusios situacijos, jos visų pirma bando visa tai papasakoti – iškalbėti – išpasakoti – išbambėti… Pokalbio metu, mintys vienaip ar kitaip įgauna bent jau gana suprantamą ir apčiuopiamą formą, kas ir padeda moteriai, merginai pasižiūrėti į iškilusią problemą jau iš kito kampo, arba bent jau ji pradeda suprasti kas iš tikrųjų atsitiko. Ir dažniausiai po pokalbio su savo geriausia drauge, ar draugėmis, ji jau pati supranta ir atranda ką ir kaip jai reikėtų padaryti, ar pasielgti.

Tačiau, realybėje yra dažniausiai visiškai kitaip. Kada moteris kalba – bamba – ir t.t. vyras tai supranta, kad jai yra reikalinga pagalba. Skaudi tiesa – vyriškas protas nesupranta, kad pas vyrus ir moteris yra visiškai kitoks mąstymas. Vyrai, išlaisvinkite save nuo nereikalingų kančių, o moteris nuo nereikalingos pagalbos. Paprasčiausiai, įsiklausykite vienas į kitą, o dar tiksliau, tai išgirskite vienas kitą, be jokių replikų ir žeminimo vienas kito atžvilgiu.

Sėkmės

 

Kaunas

2020.08.02

Parašykite komentarą